Drie verschillende stellingen voor uw magazijn

Stellingen spelen een essentiële rol in het efficiënt opslaan en organiseren van goederen in diverse omgevingen, zoals magazijnen, distributiecentra en winkels. Er zijn verschillende soorten stellingen beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor verschillende opslagbehoeften. In dit artikel belichten we drie verschillende soorten stellingen voor uw magazijn, hun functies en hoe je ze in kunt zetten.

Palletstellingen

Palletstellingen zijn een veelgebruikte oplossing voor het opslaan van pallets. Ze zijn ontworpen om zware belastingen te dragen en bieden een efficiënte en veilige opslagmethode voor grote hoeveelheden goederen. Palletstellingen bestaan uit horizontale liggers en verticale frames, waardoor pallets gemakkelijk kunnen worden geladen en gelost met behulp van heftrucks. Deze stellingen zijn ideaal voor magazijnen en distributiecentra die veel ruimte willen besparen of willen uitbreiden. Er zijn verschillende leveranciers die een palletstelling te koop aanbieden; laat je adviseren door professionals zodat je kunt genieten van alle voordelen van palletstellingen.

Oplossing voor kleine goederen

Legbordstellingen zijn flexibele opslagsystemen met verstelbare legborden, ideaal voor het organiseren van kleinere goederen. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, winkels en werkplaatsen waar een overzichtelijke opslagruimte essentieel is. Legbordstellingen bieden gemakkelijke toegang tot de opgeslagen goederen en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften door extra accessoires toe te voegen, zoals lades en bakken. 

Langwerpige producten opslaan

Draagarmstellingen zijn ontworpen om langwerpige goederen, zoals buizen, planken en staven, op te slaan. Deze stellingen zijn voorzien van horizontale armen die fungeren als dragers voor de goederen. Draagarmstellingen bieden een flexibele opslagoplossing, waarbij de lengte van de armen kan worden aangepast aan de afmetingen van de goederen. Ze worden vaak gebruikt in sectoren zoals de bouw, houtbewerking en metaalindustrie.